Over ons

ReStyle is een uitgave van G Brouwer en Zn.

Welkom bij ReStyle, waar DIY helemaal hot is! Hier creëer je precies wat jij wilt, van fournituren tot modieuze stoffen en complete handwerk kits. Op ons Restyle platform vind je niet alleen inspiratie, maar ook stapsgewijze beschrijvingen om direct aan de slag te gaan. Of je nu een beginnende handwerkster bent of meer ervaring hebt, er is voor ieder wat wils.

Zelfmaakmode is weer helemaal in! Waar de jongere generatie tot voor kort alles het liefst nieuw kocht, zijn ze nu steeds bewuster aan het consumeren. Duurzaamheid, upcyclen, ‘do-it-yourself’ en uniek zijn de sleutelwoorden geworden. Met de producten en het bijbehorende platform van Restyle bieden we jong en oud de tools om zelf te maken, pimpen en repareren.

Restyle biedt niet alleen alle losse fournituren die je nodig hebt, van basistools zoals naalden en scharen tot trendy knopen en modieuze stoffen, maar is ook hét merk voor de leukste handwerkkits. Met borduur- en punchtechnieken tover je de meest creatieve, moderne illustraties op textiel tevoorschijn. Naast fysieke producten biedt het Restyle-platform stapsgewijze beschrijvingen aan, zodat je direct aan de slag kunt met creatieve DIY-projecten. Laagdrempelig, voor zowel beginnende als meer ervaren handwerksters.

Op zoek naar inspiratie?

Op onze blog staan veel Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.